Szerviz információk.

Még kezdetekben olyan szervizt keztünk el építeni, ahol nem csak a főbb részegységek cseréjével és hibamegállapításával foglalkoznak, hanem azok javításával is. Rendkívül felszerelt szervizünkbe így már az ország minden pontjáról küldenek hibás készülékeket. Fejlett műszerekkel és forrasztóállomásokkal rendelkezünk, melyekkel magas szinten képzett szakembereink például egy laptop alaplapján bármilyen alkatrészt ki tudnak cserélni.
A legtöbb mai szervizben egy apróbb laptop alaplap hibánál az alaplap komplett cseréjét tudják csak javasolni, ami persze rendkívül költséges. Mi az esetek 70%-ában tudjuk az alaplapot javítani, ennek költsége pedig 20.000Ft alatt szokott lenni.

Szervizünkben nem csinálunk költséges javítást az Ön beleegyezése nélkül. Számítógépek és konzol esetében 5000Ft-os javítás felett mindenképpen kiszólunk árajánlattal, laptopok és Apple gépek esetén pedig 10.000Ft feletti javításnál keressük fel Önt árajánlattal.

Konzol Szervizünkben a leggyakoribb videójátékokhoz főbb alkatrészeket raktárkészleten tartjuk, javításukat vállaljuk. Leggyakrabban javított videójátékaink a következők:
  • Sony Playstation 2
  • Sony Playstation
  • Sony Playstation portable (PSP)
  • Microsoft XBox
  • Microsoft XBox 360
  • Nintendo Gameboy sorozat
  • Nintendo Gamecube
  • Nintendo Wii

Számítógép szervizünkben mindig tartunk alkatrészeket régebbi (Pentium I, II, III, AMD...) gépekhez is, így biztosítva, hogy nem csak a legmodernebb gépeket tudjuk javítani.

Mi vagyunk az ország egyetlen olyan garanciális időn túli Apple szervize, akik részegységeket is javítanak (laptop, alaplap, tápegység ...stb)Azt mondták laptopjára, hogy alaplaphibás és javíthatatlan?

...küldje el hozzánk, mi nem rettenünk el a forrasztópákától!


Távol vagyunk?

Az ország minden pontjáról küldenek vagy hoznak el hozzánk javítani gépeket. Mi megjavítjuk és futárszolgálattal visszajuttatjuk a címére.


Alkatrészre lenne szüksége?

Tőlünk rendelhet azt is. Kérem írja meg, hogy pontosan mire lenne szüksége és milyen géphez. A pontos árral és szállítási határidővel megkeressük önt.
(c) New Wave Computers Bt - Mosonmagyaróvár. Webshop created by virnw, some images by Poison/SGR